Eetgelegenheden in de buurt

Heb je een workshop gepland bij LAB152 en wil je nog ergens iets gaan eten in Izegem? Dan geef ik jou graag volgende tips voor een snelle hap naar iets uitgebreider, telkens in een gezellig kader en met uitstekende service. 🍽️🍻✨

Bij Camarque aan de Melkmarkt 6 ontdek je een eetgelegenheid met de Q van Quality. Hier worden ovenverse belegde broodjes, pannini's, slaatjes en burgers met liefde en dagverse producten bereid. Je kunt er ook terecht voor broodjesmanden. Een heerlijke halte voor een snelle hap.  

 

 

Gelegen aan de Kruisstraat 16, is Brasserie De Gilde een pareltje in het stadscentrum van Izegem. Met een ruim terras biedt het restaurant klassiekers met een hedendaagse twist. Geniet van verse producten en een gezellige sfeer. 

 

 

 

 

In de Sint-Pieterstraat 16 vind je 't Hemelhuys, een authentiek eetcafé-restaurant. Hier kun je genieten van verse streekgerechten, een uitgebreide bierkaart en een gezellige ambiance.

 

 

 

 

Gelegen in de nederweg 81 is Perron 81 een culinaire halte waar passie, kwaliteit en seizoensgebonden producten samenkomen. Of je nu op zoek bent naar een heerlijke lunch, een gezellig diner of een traiteur voor speciale gelegenheden, Perron 81 verwelkomt je met open armen.